Acne | Onzuivere huid / grove poriën

Puistjes of een vette huid?

Acne of puitjes kan als zeer vervelend worden ervaren. Dit kan op vroege leeftijd of op late leeftijd (nog) steeds hinder vormen.

Diverse oorzaken vormen dit probleem, zoals:

  • huidverzorging
  • hormonale schommelingen
  • voeding
  • leefstijl
  • vitamine tekort
  • medicatie gebruik

 

Wat wij voor je kunnen betekenen:

Uiteraard heeft geen enkel persoon dezelfde huid. Wij adviseren om eerst bij ons langs te komen voor een gratis huidscan. Bij deze scan kunnen wij waarnemen waar de verstoppingen zitten en of er eventueel een propionibacterie de huid zit. Op deze manier kunnen wij een doelgerichter product advies geven en onze behandeling afstemmen op onze waarnemingen.

Bij een advies gesprek nemen wij ook door of er eventuele andere oorzaken zijn die u zelf zou kunnen aanpassen o.a. over voeding en leefstijl.

 

Welke behandelingen zijn dan voor jou geschikt?

De meest effectieve methode in onze salon is dan wel de fruitzuurbehandeling;  Acid Treatment met een AHA of (BHA salicyl) fruitzuur. Je moet hierbij denken aan een kuurverband van minimaal circa 6 keer en het daarbij horende product- en leefstijl advies. Deze kuur kan je  het beste in de winter en herfst maanden ondergaan, omdat je huid gevoeliger is voor UV stralen.

Bij acne behandelen wij altijd i.c.m. supplementen en een huid dieet. Het is namelijk van belang dat deze dingen gecombineerd worden voor een goed resultaat.

Heb je een getinte huid? Dan kan je beter voor de Bio Peel kiezen. Deze ontgift de huid van binnenuit, voedt de stamcellen en is het meest veilig i.v.m. de UV stralen.

Als alternatief bieden wij ook Lookx Good Treatments aan. Deze kunnen ter ondersteuning na een kuur of in de zomermaanden worden ingezet. De producten van Lookx zijn hoog gedoseerd aan krachtige werkstoffen.

Ook kunt u terecht bij ons voor een Acne vergoeding, mits je dit in jouw aanvullende verzekering hebt. Je krijgt dan een factuur mee naar huis, die je zelf kan declareren. 

 

Bekijk de volgende behandelingen

schoonheidssalon heiloo