Slappe huid | Rimpels

bindweefselmassage heiloo

(Fijne) lijntjes , slappere huid?

Ervaar je de eerste lijntjes of is je huid slapper geworden? Dit kan diverse oorzaken hebben, vaak wel voor de hand liggend:

  • leeftijd
  • internet factoren ( roken, alcohol etc.)
  • externe factoren ( milieu, huidverzorging)
  • stress
  • medicatie
  • ziekte

** aan de linkerkant ziet u een foto van 1 x een bindweefselmassage 

Wat ik voor je kan betekenen:

Door middel van een intake en een huidscan krijg ik een beter beeld van jou en jouw huid en alle factoren er omheen die van invloed kunnen zijn op de ‘klachten’.

Ik hanteer diverse methodes die stimuleren de natuurlijke processen van de huid  ( collageen aanmaak stimuleren & celregeneratie ). Niet elke behandeling is geschikt voor elk huidtype i.v.m. bepaalde contra indicaties. Ik ben ervan overtuigd dat er veel methodes zijn die toegepast kunnen worden, voordat je over gaat op injectables ( botox of fillers ). Een goede thuisverzorging met de juiste ingrediënten spelen hierbij een grote rol.

 

Welke behandelingen zijn dan voor je geschikt?

Mijn meest geboekte (manuele) behandeling is de bindweefselmassage. Ook mooi toe te passen is een huidverbeterende facial van Lookx Skin Care. De intensere behandeling is de Microneedling 2.0, waarbij microperforaties de huid aanzetten tot herstel in combinatie met een collageen supplement. Tevens pak ik bij deze behandeling nog veel meer indicaties aan.

Bij glycol fruitzuurpeelingen en de Bio Peel wordt de celregeneratie ook aangepakt, maar minder effectief. Het combineren van een fruitzuurpeeling of Bio Peel met een bindweefselmassage, wordt overigens ook toegepast indien jouw huid al het een en ander is gewend.

Het is belangrijk dat je elke 6 weken voor onderhoud blijft langs komen, zodat het resultaat behouden blijft.

 

Bekijk de volgende behandelingen

microneedling heiloo

3x behandeling met Microneedling

microneedling heiloo

Microneedling 2.0

bindweefsel massage heiloo

Bindweefselmassage