Gevoelige huid

Rode wangen…. geïrriteerde huid?

Herken jij dit ook?

Veel mensen hebben last van rode wangen in de kou of bij warmte. Ook snel reacties op diverse producten.

Diverse oorzaken zijn de boosdoener:

  • weersinvloeden
  • alcohol
  • medicatie
  • producten
  • zwakker huid barrière
  • Een disbalans in de darmen

 

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Het is erg belangrijk om hierin een goed advies te krijgen, waarbij wij leefstijl en gebruik van producten goed doornemen met u.

Uw huid kan wellicht op een simpele manier al snel sterker worden, door enkele dingen aan te passen in uw dagelijks leven. Wij zullen hierin tips kunnen geven. In de salon gebruiken wij milde producten, deze zijn ook zeer geschikt voor gevoelige huidtypes en zullen uw huid barrière ook sterker maken.

 

Welke behandelingen zijn dan voor jou geschikt?

Het is belangrijk om eerst uw huid barrière weer sterker te maken en dat kunt u het beste doen, door behandelingen op te bouwen. Wij kunnen ervoor zorgen dat dit stapsgewijs intensiever gemaakt kan worden, met hierbij de juiste ondersteuning voor thuis. De Lookx Good treatments van Lookx kunt u kiezen voor de intensieve ingrediënten die hierin zitten verwerkt. 

Om ervoor te zorgen dat eventuele (beginnende) rosacea onder controle wordt gehouden geven wij altijd een duidelijk advies over supplementen (en eventueel huid dieet). Het komt vaak voor dat mensen met een extreem gevoelige huid een disbalans hebben in het lichaam/ lekkende darmwand. I.c.m. de juiste voeding en supplementen kunt u al heel veel vanuit de binnenkant herstellen en voorkomen.

 

Bekijk de volgende behandelingen

schoonheidsspecialiste heiloo