Permanente Make-up

PMU

Draagt u altijd make-up, maar vindt u zelf dat het er altijd weer snel afgaat? Dan is permanente make-up zeker iets voor u!

Bij permanente make-up worden micropigmenten ingebracht in de bovenste huidlaag ( in de lederhuid ). Dit gebeurt met een pen waarin een naald wordt geplaatst. Permanente make-up lijkt kwa techniek  op een tatoeage, maar het doel is in dit geval meer cosmetisch.

De behandeling heeft een herstelperiode van circa een week. Hierna zullen de korstjes verdwijnen en komt de daadwerkelijke kleur tevoorschijn; circa 5-6 tinten lichter dan het korstje.

Wij adviseren om elk jaar het behandelde gebied bij te laten werken, voor optimaal resultaat.

Onze PMU make-up specialiste van I MAKE-UP ; Linda van Wolferen, heeft een gerenommeerde opleiding gevolgd aan de Academie voor Permanente Make-up, bij de bekende permanente make-up guru Irma Hulscher.

Waarvoor kunt u terecht?

√ Eyeliner strak
√ Eyeliner infralash ( alleen tussen de wimpers )
√ Wenkbrauwen verschillende technieken
√ Microblading
√ Lippen

Prijzen

Het zetten van nieuwe Permanente Make-Up gebeurt in meerdere behandelingen, tussen elke behandeling zit een periode van 5 a 6 weken. Er zijn minimaal twee behandelingen nodig, u betaald bij per behandeling. Voor een nog mooier resultaat adviseren wij vaak drie behandelingen.

 

Wilt u meer informatie  ? 

Tel: 06 46166024

Email: info@imake-up.nl