Onze werkwijze

Holistische huidverbetering

 

Wij zijn van mening dat je pas huidverbetering kan creëren als jouw lichaam helemaal in balans is. Als je van binnen stress ervaart of bepaalde nutriënten mist, kan je niet verwachten dat je huid "een marathon" kan gaan rennen met huidverbetering.  Start eerst met een bloedanalyse als je inzicht wilt krijgen in jouw gezondheid.

Voor huidverzorging hebben wij gekozen voor clean skin care, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je "troep" op je huid smeert en op een natuurlijke manier jouw huid kan gaan verbeteren. 

Naast alle standaard  behandelingen, wilde wij ook tijdsblokken inboekbaar maken voor klanten om maatwerk te kunnen leveren voor jouw huid.

Wil je dat wij samen kijken wat jouw huid nodig heeft? Maak dan gebruik van onze tijdsblokken.

Wil je dit liever niet? Maak dan gebruik van onze standaard samengestelde behandelingen. Voor iedereen een keuze! 

Wij maken gebruik van natuurlijke producten en natuurlijke huidverbeterende methode's. Zo kan jij in stappen jouw huid weer helemaal opbouwen naar een gezonde stralende huid.

 

Wij  2 verschillende soorten tijdsblokken / categoriën waar je uit kunt kiezen:

 

Skin Treatment ~ Wellness

Wat valt hier onder?

 • oppervlakte reinging (milk/lotion/balm/gel)
 • diepte reiniging  (scrub/zachte peeling)
 • waxen gezicht (wenkbrauwen/bovenlip/kin/bakkenbaarden)
 • wimpers / wenkbrauwen verven
 • onzuiverheden verwijderen
 • creme masker 
 • gelaatsmassage

 

microneedling heiloo

Skin Treatment ~Therapeutisch

Wat valt hieronder?

 • bindweefselmassage
 • fruitzuurpeeling
 • T-away coagulatie therapie
 • Bio Peel
 • MeLine (pigment behandeling)
 • LED therapie
 • Observ huidscan
 • Sheet masker
 • onzuiverheden verwijderen

Hoe werkt het?

Heb jij al een voorkeurs behandeling of een huidprobleem? Bekijk eerst eens onder het kopje "huidproblemen" om te zien waar wij jou mee kunnen helpen.

Je kan in het overzicht van onze werkzwijze zien uit welke categorie ( wellness of therapeutisch ) je moet kiezen. Je mag zelf aangeven hoe lang je behandelt wilt worden! 

Heb je nog vragen? dan kan je ons natuurlijk altijd mailen. 

Kom je voor de eerste keer?

Kies dan altijd voor de kennismakingsbehandeling! Hierbij gaan we een uitgebreide intake houden, er worden met de Observ huidscan foto's gemaakt en je krijgt een mini facial van 30 min.

Je krijgt een advies mee naar huis voor: huidverzorging & voeding & behandelplan mét jou fotos van de huidscan!

Deze behandeling wordt door Miloe uitgevoerd, die al ruim 17 jaar ervaring heeft als huidspecialiste. Na deze behandeling word je ingepland bij onze collega Danique.

Wil je direct starten met een totaal pakket van verbetering? Kies dan voor het Skin & Health traject.

Afspraak maken

Om een afspraak te maken kan je het beste zelf online via onze website uw afspraak inplannen. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken via info@schoonheidsstudio-072.nl. Indien je aan ons doorgeeft welke behandeling en datum je wenst,  dan kijken wij voor beschikbare opties. Wij zullen na jouw e-mail zo snel mogelijk contact met je opnemen ( binnen 12 uur).

Telefonisch zijn wij slecht bereikbaar , maar je kan ons altijd proberen te bellen tijdens de aangegeven openingstijden. ( wij beantwoorden de telefoon dus ook niet tijdens gezichtsbehandelingen ; stuur ons dus altijd een mail bij het willen annuleren van een afspraak )

Je ontvangt altijd een bevestiging van jouw  gemaakte afspraak per mail en 48 uur van te voren een herinneringsmail. 

Annuleren of wijzigen van een afspraak

Mocht je jouw  afspraak niet kunnen nakomen, dan dien je dit minimaal 24 uur van te voren aan ons door te geven. Indien je 1 dag van te voren je afspraak afzegt, kan je dit niet meer kosteloos annuleren.

Bij niet tijdig afzeggen zijn wij helaas genoodzaakt 50% van de geplande behandeling in rekening te brengen. Bij het tijdig annuleren van jouw afspraak kunnen wij eventueel nog een andere klant inplannen.

Vanwege de nieuwe AVG wet, zijn wij genoodzaakt bij speciale behandelingen, een toestemmingsformulier te laten ondertekenen.